İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

24 Mayıs 2013 Cuma

coco lazanyalar diyarında, dur panpa! love is over there

iş hayatının sıkıcılığından kurtaran dostlar, arkadaşlar romalılar olmalı insanın hayatında.
bazen süper kahramanlar her türlü saçmaladığında mantık aramayan, sessizliğini paylaşabilen falan, yeaaa gözüme kum kaçtı çok duygusalım bu aralar.

Aslına bakarsan o roadtriple kendi arızalarımızı tamir etmeye yolumuzu bulmaya aydınlanmaya gidiyorduk,
Belki de bulmak istediğimiz huzurdu, yaralarımız vardı çok derin 
O sağlıksız bir evliliği bitirmişti
Benim kafam karman çorman hayatım boktan bir haldeydi, duygusal yeme bozukluğu ve 4 yaşından beri profesyonel olarak sıkılma durumu

Çok eskiden rastlaşacaktık

Sosyal medyada harikalar yaratıyorduk beraber saçmalama levelımız limitlessdı, insanın kankası üzülünce kendisi de üzülüyor, hastalandı karaciğer hasarı, tedaviye başlandı, zor bir dönem geçirdik. Siyaset Dünyası'sının cici abilerindendi kendisi sonra geride kalmayı seçti, ama hala çok gülüyoruz kendisine, siyasi dedikodu kadar eğlenceli bir şey var mı, sonra bir gün izzet çapa kılıklı bir adamla ümreye gitti, arınacağım Coco diyordu. Ok dedim, git bana da hurma getir, kudüs hurması getirdi, ironiden anlamayan nesle aşina değiliz. Aynı siyasi görüşe sahip değildik tabiisi, o alkolik bir muhafazakar ile ki kendi çevresi kınıyordu bu halinden ötürü ben de apolitik liberacci, ohh negzel giydiriyoruz. 
Aşık oldu nasıl leş bir hal, 11 kilo verdi o haliyle bana hava atmayı bırakmadı bu arada, haindir hiç affetmez. 
 bel altı bir vuruş yaparak karşılık verdim, yorum üzerine bildiğin işime bok attı:

-oha lan bildiin kalem kırıyon igrenc plaza azraili

***************
Dido güzellik uzmanı;

Atlas: Etrafta bu kadar çirkin varken sen nie issizsin Dido 
Coco: çok çirkinsin ve aptlasın keşke ölsen diye bir nida ile çirkinleri güzelleştirmekte Dido
Atlas: Ben Dido doktora tezi olabilirim, seviyeyi yükseltme lan!!
Coco: Babam beni terk etti. Tyler beni terk etti...Ben Jack'in kırık kalbiyim.
Atlas: Ve Dido o olaydan sonra kendi dinini kurup yasamaya karar verdi, İlk ayeti "ben daha güzelini yaptım" oldu
in Coco we trust, beni türk ikacılarına teslim edin
*********************
vakti zamanında 2000 yılı falan biri demişti bana, lakonik bir tarzın var falan diye tabi o zaman öğrenciyim meraklıyım, oo tarzım da var imiş diye, o azeriye sevgiler selamlar, bak yıllar sonra lakonik olduğumu hatırladım bu pazar sabahında:

alıntı:
büyük iskender'in babası makedonyalı filip:philip of macedonia` ordularıyla sparta'ya saldırmaya hazırlanırken kentinin çevresini kuşattığı krala onu korkutmak, tedirgin ederek moral bakımından zayıflatmak için haberci ile bir mesaj gönderir:"if we capture your city we will burn it to the ground."kralın tek bir kelimeden oluşan cevabı ise tam spartalılara göredir:"if." (evet antik yunanda ingilizce resmi dildi)
dip not: spartalılar az konuşur öz konuşur, babam da az konuşur o zaman babam spartalı ayrıca iyi bir dinleyicidir, ayrıca ben de iyi bir dinleyiciyim, ama bunun yanında konuşurum da hatta konuşmazsam patlarım.

lakonik: az laf çok iş, özlü söz söyleme falan, lakin sen konuşurken karşındakini bayıltabiliyorsun, algısı pekmez kıvamını alıyor.
*********************
Atlas: sen iyi bir insansın, Burç senin olsun,
Coco: Neden? cami mi yaptırdım?ya iyi de o kadar kendimle başbaşa kaldım ki kendimden çocuğum olsun diyorum,
Atlas: Mümkün mü o?
Coco: Amazon kurbağalarında oluyor ama?

sonrası eşeyli üreme, eşeysiz üreme veya bölünerek çoğalma yolundaki...

Atlas: Burç senin olsun lan, o senin için çok renkli bir oyuncak
Coco: Atlas ne şahane bir insansın, Atlas bana Burç al!
*******************
Jerseysisini giymiş bir gün almaya geldi bölge müdürlüğüne, görüşmeleri bitirdim, bölge müdürü konuyu uzattı da uzattı, süslüyü bilirsiniz kendini anlatmaya bayılır. Aaaa şu an bir dejavu yaşıyorum dediğinde dejavu değil o aslında beyindeki loplar arasındaki elektriksel yük dengesizliği nedeni ile hatırlıyormuş gibi oluyorsun dedim, o an inme indi bizimkine sonra ben reenkarnosyana inanıyorum dedi, hacı önceki hayatında kesin kedindin derken artık çıkmam gerekiyor dedim. Olayı na anlattığımda yürüyen ansiklopedi gibisin bizler ilkel tipleriz, tırsıyoruz senin gibilerden dedi.  Kutlu da buna benzer bir şey söyleyince kendimi sorgulamadım değil, tut kendini dedi tutamıyorum çıkıyor ağzımdan dedim, aptal kız taklidi yapamıyor musun dedi, inanmıyoraaaoommmm dedim oldu mu? 
Gerçekten erkekler sürekli takdir edilmekten ve nurhayat gibi sen bilirsin triplerinden mi hoşlanır? 
Ve bir klasik icebreakerlar sonrasında e-5 in ortasında araba kilitlendi, süslüye çok mu kötü davranmıştım?? Karma is a bitch!
Sorunu halletmeye geldiler yeni araç verildi yemeğe gittik bir yandan yeni aşkı aslında üniversite aşkı olan hatunu anlatırken bir yandan yaşadıklarını mantığa oturtmaya çalışıyordu. Dışarıdan bakıldığında çektiği acıyı görmek çok üzüntü veriyordu, samimiydi, bu döneme kadar bastırdığı her şey gün yüzüne çıkmıştı, bir garip isyean anarchy hâli yaşıyordu, 


Amerika'ya gidecekken acayip popüler olduğu yıllar bizimkinin, bir düğünde eski karısına rastlıyor, bu kızla evlenmem gerek diyor, gitmiyor, evleniyor da, merhaba türk kezbanı ne romantik değil mi? yıllar sonra boşandığında kaportayı toparlamak biz arkadaşlarına düşüyor. aradan zaman geçiyor, üniversitedeki aşkı ile karşılaşlıyor bir gün, piiii yine aşık oluyor, tanrım.
Üniversite sevgilisi ise toz oluyor, edebiyat aşkı ile yanıp tutuşup terk ediyor Atlas'ı

aşık olan şaire bağlayan insanı dinlemek ne zordu bilir misin? üstelik herkes iyi şiir okuyamayabilir:)


35 yaş realitesi diye bir şey var demek ki, araba camının güzelliğinden falan bahsettiğini bilirim.

yıllardır konuştuğumuz road trip candır geyiği hayata geçiyor, izmirde düğün ve doğum günü var kavalye yok, bir adım öne çıktı! ben gelirim dedi, ooooo arkadaşlıkları sınamak için alışverişe ya da yolculuğa çık derler, alışveriş kısmında sorunsuz olduğunu söylemek gerekir. yolculuk kısmını ise göreceğiz, istanbul-yalova-bursa üzerinden ki bu noktada bursa'da vedat milorculuk oynayabiliriz, oradan da susurluk atlaya atlaya manisa izmir karşıyaka falan kuşadası ne bileyim bir şirince, efes, şarap tarih mitoloji.. bunlar güzel şeyler.

devam edecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder