İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

31 Mayıs 2013 Cuma

Gezi parkı

Bu fotoğraf, işimdeyim gücümdeyim diyor.



Demokrasi çok güzel gelsenize!!!!!!


Güzel olan ne varsa yıkıyorlar. Ne estetik, ne güzellik, ne aşk ne sanat. Sen ne yaptın diye sorduklarında göz yumdum diyeceksin. Metroyu kapat, parkı kapat, ver GAZI.

Ağaçlara sarılma isteği falan uyanıyor insanda acaba sıra Dolmabahçe'dekilere gelecek mi? Ya da gülhane parkındaki ceviz ağacına? Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında.

Sabah 5te ezan sonrasında yine biber gazları ile tomalarla, tazyikli sularla, dalarak, bombalayarak, tekme tokat girildi gezi Parkı'na, birinin bacağında patlamış, diyorlar ki biri duvarın altında kaldı, dün jammerlar vardı, bağlantı gitti haber alamadık, redhack devrede.

Uyuduk uyandık, televizyon kanalları bir garip sanki hiçbir şey olmamış gibi, aslında öyle bir yer yok gibi orwelist bir 1984 içerisinde gibi, Twitterdan takip ediyoruz, İbrahim Tatlıses artık şarkı söyleyebiliyormuş ama tiz seslere çıkamamış, cumhurbaşkanı Türkmenistan gezisinde ağaç dikmiş, birlik mesajları falan.

İstiklal caddesi beyaz bir bulut altında, Bünyamin Sürmeli çöl tozlarının yoğunluğunun düştüğünden falan bahsediyor, astımı olanlar dışarı çıkmasın.

An itibari ile Taksim'e giriş yasak, giremiyorsun düşünsene, maymuna bağlamışlar, kimse görmedi duymadı.

"kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz" diyen peygamberin her yer avm dolsun diyen ümmeti çapsız fikirlerle nereye kadar? Doğayı mı sevdin, hayvanı mı sevdin, vatandaşını mı sevdin ki sen herkese herşeye tolere edilebilir kayıp olarak bakıyorsun?

Gün V'yi tekrar izleme günü.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder