İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

6 Temmuz 2013 Cumartesi

Gözümü açtım, gördüğüme inanmadım

Bok gibi uyandım bu sabah bok

O son üzümü içmeyecektim.

Kabus gördüm, öyle böyle değil, tırstım, boğazıma bir şey düğümlenmiş halde uyandım, gözlerim dolu.
Bu bana yapılır mı yea?

Tekrarlayan rüyalar görüyorum bazen maliyet muhasebesinde devamsızlık nedeni ile kalmam mesela, iktisat finaline yetişememem, bak bunlar hep zaman ile ilgili sonra kadranlı telefon faking disgasting sürekli acil çağrı yapmam gerekirken numaraların birbirine karışması. Üsküdar evlendirme dairesinde göbekli 50 yaşında bıyıklı iğrenç bir adamla evlenmem( No man göbekli erkekten hiç hazetmem, eww ayrıca patates kafalı ve kıllar/ bu konuda anılman ile anlaşamıyoruz, o benim kıllı erkeklerden hoşlandığımı söylüyor ama saçmalıyor kıl sevsem böyle mi olurdu) gerçekten ne alaka göbekli adam ya mücahit tarzı bir amca yani hem zaten Üsküdar evlendirme dairesi arsası Araplar'a satılmış bu konuda endişelenmeme gerek kalmadı.

Ne diyordum tekrarlayan rüyalar

Evet bazen okulu bazen liseyi bazen denyo arkadaşlarımı kimi zamanda eski sevgililerimi gördüğüm oluyor. Hatta bazen tüm eski sevgililerimi aynı rüyada gördüğüm oluyor owww yeaaaa comboya gel. Böyle coco haremi stayla. Saçma sapan diyaloglar, elimi tutanlar mı dersin şu anda kız arkadaşından gizlememizi isteyen mi, nasıl bir kafaysa artık benim ki geçen gece pate ile birlikteyiz rüyamda ve o da arkadaşım sözde eski sevgilim bizim eve geliyor eski albümler falan var onlardan bahsetmememi istiyor sevgilisine yaw he he diyorum sonra kız geliyor ben bir adileşiyorum 360 derece dönüyorum( ;p/ heaaa anladın yaptığım göndermeyi) yok abi 360 üzerine bir de  180 yapıyorum piç coco devrede kıza gösteriyorum albümleri, ilginç diyorum sana sevgili olduğumuzu söylemedi mi? Ayrıca son 6 aydır tekrar aradığını falan? Kız ağlamaya başlıyor, ağlama melis diyorum, 
diğeri de kızıyor bok ettin niye söylüyorsun bakışı var, gözlerimle "senin azına s..." Bakışını atıyorum( yek yea ben normal hayatı da küfretmem acayip terbiyeliyim rüya işte) ateş etme mayk diyorum arabada çocuk var. Sonra pate de beni destekliyor. Kızı bildiğin hayatından soğutuyoruz. Pate "intikamını aldık coco" diyor, "sağol, pamp" diyorum, ama daha bitmedi, o kızla evlenecek çocukları olacak ve kız onu boynuzlayacak diyorum, acayip vizyonerim dediklerim çıkar. Ha bunu destekleyecek örneğim var, pate okulu bitirdiğinde sevgilisinden de ayrıldı, ailesi çocuğu istemiyordu, iyiydi hoştu zengin de sayılırdı ama hem dişlekti hem kepçe kulaklıydı, pate'nin annesi hayır dedi. Bir gün balkonda oturuyorduk kurabiye yiyoruz kahve içiyoruz o da bana fal bakıyor, sonra sen bi'şeyler anlat dedi. 
Ok dedim, pate sen mezun olduktan kısa bir süre sonra evleneceksin, bir mühendisle, hem de yüksek lisans yapmış, yüksek makine mühendisi ile 2 çocuğun olacak, ilki kız ikincisi erkek diye devam ettim. Hemen evlenmek istiyorum dedi, hemen çocuğum olsun, olacak merak etme dedim.
Owww ye, oldu, cidden yüksek makine mühendisi ile evlendi önce görkü doğrudu, sonra poyru doğurdu cinsiyetlerine kadar bildim.

Ve şimdi karakule de çalışmayı bekliyorum, 26. Kat köşe ofise geçtiğimde peygamberliğimi ilan edeceğim, beklediğiniz masayah benim. 
Final zamanlarında sadece çıkacak konuları belirleyip oradan çalıştığımı hatırlatırım, sonra biri ölecek bugün dediğimde Holding'e cenaze maili hazırladığımı falan, hayat benim için gerçekten zor, işi gücü bırakıp medyum falan mı olsam? İşkembeden sallar sallar köşeyi dönerim ne dersin? Dükkanın adını da ŞOMAĞIZLILAR koyarım ya da vizyonerler falan fena fikir değil bak, tatlısından daha mantıklı, hem yüz okumayı falan da biliyoruz beden dili falan derken oooooo valla süper buldum yapacağım işi. Küre falan alırım eğlenceli olur 3 harfliler 5 harfliler 7 harfliler.

Kerem kim?

Valla yakın zamanda bir kerem ile tanıyaşacağımı düşünüyorum olursa haber veririm hatta kerem olmasa da olur karakule olsun yeter. Ah canım Ahmet şarkısı geldi aklıma Ferhat ile şirin kerem ile aslı nasıl aramızdan böyle ayrılmışlar ya öğğğğğğ hımmmmmm ööööö haaaaaa diye kumsal çöl karışımı bir yerde klibi vardı.

Kabus

Beyin nasıl oyunlar oynuyor bilmiyorum ama benim acayip renkli rüyalarım var, hem içerik olarak hem renkli görüyorum ben rüyalarımı galaksi falan. Anthony'i gördüm bi keresinde muhteşem bir rüyayı tabi, anthony benim sevdiğim hatta en sevdiğim soap opera oyuncusu kendisi colombiyalı, işsiz olduğu bir dönem denk geldiğim ve sonra izlemeye başladığım bir dizinin kahramanı hergün oturup izlemek o kadar sıkmıştı ki sonra Youtube dan tüm videoları izlemiştim beklememek için, sayesinde biraz İspanyolca kelime de öğrendim, hayır İspanyolca bilmiyorum porke? Diyebilirim mesela.
Neyse anthony bildiğin rüyalarımın erkeği yani bir gün rüyamda klon halinde karşıma hem de 6 sı birden çıktı. 
 Allam!!!! dedim öldüm cennetteyim ve istediğim Nuri'ler burada :) uyandım bir ara sıktım gözlerimi kaldığım yerden devam ettim owww yeaaaaa.

Bu geceki ise korkunçtu, hala açılabilmiş değilim, günaydın diyenlere Salak Salak şeyler yazıyorum ve algı kapasitemde ciddi bir sıkıntı var. Bir depodayız, kalabalığız, man in black tarzı adamlar var Türkler ama zenci değiller sarışınlar ve bizi rehin almışlar. Gözlerimin önünde birine işkence ediyorlar, fak.
Olm sonra sıra bana geldi herifler narkoz kullanmadan topuğumu neşterlediler what the hell!!! İki topuğumu birden olaylar olaylar bir yandan soru soruyorlar bir yandan csi: İstanbul case'i olmuş ben mantık arıyorum neden böyle bir şey yapıyorsunuz gerek var mı hacılar falan, sevil atasoy gelecek ananızı.... Diyorum tabii yine rüya olduğu için gayet güzel küfürler 
Sonra beni alıyorlar böyle kolumda iki tane çam yarması Topkapı Sarayı'na doğru gidiyoruz....

Neyse acayip korktum, valla çok kötüyüm lan, ayılmak için aç karna Türk kahvesi içtim o kadar acıklı halim, yumurtalı patatesim bile yok :( 

Ezoterizme kafam girsin. O yataktan çıkan çekirge hikayesinden daha çok korktum, fak


İlişki durumum: sabahları  öpücük eşliğinde değil bizet-les toreador eşliğinde uyanmak ayrıca sana sarılıp öpmem gereken bir konu var

Fon müziğim: gavin degraw i don't wanna be



 Kalp mi lan o? Fal bakmayı bileniniz var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder