İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Detox


Demek sisteminden böyle atıyordu beni.


Izy aradı, sevgilisi son ana kadar plan yapmadığı için İstanbul'a kalmış ne Çanakkale'ye ne Antalya'ya gidememişti. Kediyi alıp sana geliyorum dedi.
Hayır dedim, kedi olmaz, lütfen.
Bişeyler yapalım dedi, hallerim bahanesini kullanamayacaktım, ayrıca onunla konuşmaya da ihtiyacım vardı. Lakin Houston we got a problem olayı yaşıyorduk, just a little bit hssktir çok özledim diyebilecek kadar alkol mode on'du.
Yarın için plan yapalım dedik. 
Yarın oldu, kafam cidden haymana ovası kıvamında, boz madde akıyor falan sanıyorum, bildiğin ergene bağlamış bir halde kareli battaniyem değerli her saniyem sonra demir demirkan acılı şarkıları derken, telefon çaldı, o nasıl bir ses o nedir.. 13:53
-konuş
-Haydar abi??
-ha, haydar haydar.
-Caddeye gidelim dedi, flame'e.. hayır gitmeyelim, cadde gitsin, buralar gitsin, biz gitmeyelim... Uyuyorum ben yea.
Çıkamam dışarı hava çok sıcak ayrıca başımı ve elimi biri tutmalı dedim, owwww yeaaa yavaş yavaş bir şeyler hatırlamaya başlıyorum. Tabii ki hangover değildim ama çok güzel bir noktadaydım parça parça birşeyler geliyor, hemen kontrol ettim ne yazmışım ne yapmışım, ohhhh şükür her yerim yerimde sadece bileklerimde parfüm kokusu var?pöf

Let's go outside ne şahane bir George Michael şarkısı ne güzel bir mod ah bir de ertesi sabah olmasa.
Noldu? Dedi yok bişey dedim yani major bir şey yoktu.
Alışveriş yapacakmış, yarın sevgilisi ile 1. Yıldönümüymüş elemanı hatırlarsınız 3 saat greko olan, efendim tablet alacakmış ama onu doğumgününe saklıyormuş şimdi daha nasty bişeyler falan derken ilgimi kaybettim, perdeyi açtım yavaş yavaş, tanrım ne kadar aydınlık bir dünya var dışarıda.
Konuşmaya devam ederken sarhoşken hiç çekilmiyorsun dedim. Güldü, zehra babandır diye bağırdım, beynim kafatasıma çarptı. Fak, saç diplerim acıyor :/
Aym onli hepi venn it rains-gayet açık ve net.

Ne içtin dedi, hatırladıklarımı saydım, why so siriyıs deyince bikoz i sed so dedim.


Hazırdım 2 gün kesintisiz hangovera ulaşma çabası sonrası hayvani bir mide ağrısı gelecekti biliyorum.
Kod adı: bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye, evet

Uyandım, yani o kadar konuşmaya suratına telefonu kapatamayacağım ve sonsuz kredisi olması nedeni  ile uyandım. Bazen en yakınındakini mutlu etmek için bişeyler yaparsın. Gözler emo stayla cilt temizliği falan hak getire nasıl eve geldiysem artık, o halde uyumuştum. Duştur, makyaj temizleme operasyonudur derken, ayılmak için kahve olayına girsem mi dedim, bi dakka dünde böyle olmamış mıydı? Evet olmuştu sözde kahve açacaktı beni sonra likör derken vodka derken... Çay mı içsem acaba? Ha ha saçmalama Coco çay senin neyine, ama bu arada şu tavsiye edilen çay geldi lipton soft cashmere dayanamamış göndermiş bir kutu, olm şahane bir kokusu var bildiğin çayı çiğ çiğ yemek istiyorsun ya da ben dehidrasyon yüzünden geberiyordum ve çok acıkmıştım. no nothing No hadi bişeyler ye.

Tartılmıyorum bile, yoo dostum bu noktada en salakça hareket bu olur.
Hazırlandım, gözlerimin içini parlatacak bişeyler içtim, sonrası buluşma noktasındayım ama sor nasıl geldik?
Neyse motorunu gördüm izy'nin aradı beni seni görüyorum ve el sallıyorum, gözlüklerimi çıkartmadım ama gözlerimi kıstım ve uzaklara doğru baktım, o tarafta değilim şo taraftayım dedi, hangi akla hizmet kırmızı ayakkabı giymiştim, topuklu? Uzun uğraşlar sonrası gördüm, güvenlikten geçip yanına doğru geçmeye uğraşırken kapıda karşıladı. Uuuuuu bu ne şıklık deyince karıştırmayalım senin için diyeceğim uygunsuz olacak...
Anlat dedim, hayır o dedi, evet anlattım konuştum konuştum, tehlikeli şeyler yiyip tehlikeli şeyler içtik.
Cenazeden falan bahsettik, annesinden, sevgilisinden, işinden ve tatilden. 
Bunu insan yiyecek bölümü dışından sipariş ettiğimiz tatlılar geldi, atlas bulaştı o sırada o kaşığı yavaşça yere indiriyorsun dedi. Atlas'ın sevgilisini sordu ayrıldılar dedim, üzüldü sonra acaba atlas ve o gerçekten olur mu diye konuştuk oha! İblis bir pisliğe dönüşmüştüm yine onu sevgilisinden ayırıp atlasla mı, yowww dostum hayır ben atlas'a Leyla alacağım dedim. Shit bu gerçekten olur mu acaba, yani evlen de biraz eğlenelim dedim ama bilemedim şimdi. Şom ağzımı açsam mı?



İş güç konusunda nutuk attıktan sonra afacanlık üzerine konuştuk sonra bişeyler bakmak için kalktık, öncesinde mabel matiz diye bir grubun şarkısını dinletti, No comment.
Ha bir de bana küçük burunlar hakkında bir şey anlattı ama tam hatırlamıyorum?@@??!! Geçtiğimiz iki günün bazı bölümleri yoğğğ.
Asıl güzel kısım ellerim de tombikto değilmiş ellerin küçük dedi bana, ha ha ha ha kırmızı oje çok güzel gelsenize.

Eve bıraktı, o halde yalnız bırakmak pek mantıklı gelmediyse tabi, kahve falan yaptı, kahve açmıyor a dostlar boşu boşuna kahve içtim, gözler cin gibi açılmış.

Neyse,

İç bade sev güzel.

Milyonların Coco'su

İlişki durumu: öpiyim mi diye soran sevgili










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder