İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

24 Ağustos 2013 Cumartesi

ilgi




Açık konuşalım, hepimiz ilgiyi seviyoruz. Ben bayılıyorum mesela. 
Geçtiğimiz günlerde  bir arkadaşım sordu neden yaşadığımız herşeyi sosyal medyada paylaşıyoruz diye, kişisel reyting, ünlü olma, sevilme ihtiyacı, bir tür mastürbasyon, sosyal kelebeklik, ego tatmini gibi şeyler sıraladım.

Mesela özledim demek seni seviyorum demek şahane bir şey, duygusal duvarları olanlar için söylemesi zor, küçük adımlarla başlıyoruz biz, burada en etkili sözcük "ben de" (şey gibi bir kurtarıcı) hatırlayanlarınız vardır audrey hepburn breakfast at the tiffany's de der hani seni seviyorum dediği zaman esas oğlan, tişikkirler süperman bile diyemez aslında.. Bak o da zor



Seni seviyorum diyende teşekkür eden gözlüklü( aha yine azeriye geçiş yaptım/ şive humorundan hiç hoşlanmam/ ve 3 noktaları sevmediğimi tekrar belirtmek isterim).

 Aynı o vaziyet, yıllar geçtikçe düzeldiğimi sandım, hayır ben gelişim göstermiştim tamam sevgilime seni seviyorum demem neredeyse 2 yılımı almıştı ama farklı şekillerde gösteriyordum. Önce yazdım post-itler yapıştırdım, hatta bir gün onu uğurladığımız  bir gün montunun üzerini post-itlerle kapladım, Haziran'da izmire bir düğüne gitmiştim hatırlarsınız belki işte o arkadaşım bakıyordu bize ne yapıyor bu manyaklar diye. Hatta ayrıldığımızda bununla ilgili laf sokmuştu, çocukluk. Ama sonunda demiştim :) ben de ile başlayıp sonra i love you ile sonlandı, işte geriye dönük başarı hikayem, güçlü yönleriniz, boş zamanlarımda sevgilime seni seviyorum diyebilmek  için ayna karşısında alıştırma yapıyorum haha. Gerçi en yakın kankasının kız arkadaşı ile yatmış bir adamı sevebilmek büyük effort gerektiriyor, şukuları alayım, tünelin sonu gözüken açık ve sarih bir hazinli aşk hikayesine merhaba diyelim, ohooooo sana neler yapmaz.

Neredeyse "özledim" diyebilecek kadar sarhoş olmak

The big bang theory'de ki raj gibi acaba alkol mu kullansam özledim demek için çalışmalarım olmadı değil, hani daha neşeli daha Çakır bir hal? 

Neden böyle diye sorma, muhtemelen yaşadığımız hayal kırıklıkları, üzüntüler, kaybetme korkusu, bu tamda sana göre bir hareket, bana bunu nasıl yaparsın, terkettim, terkedildim halleri etkili.
Tahminen ne zaman seversin beni? Ya da beni neden SEVMEDİN merak ediyorum, hadi anlatsana. Neden ben? Merak ettim sadece. 

Çare montla sıç! karikatürü olabilir mi? Drogba olmadığı kesin.

Halbuki tek eksiği mercimekti. Hayır yani gayet sevgilimi sahiplenir, önemser, sarılır, kıskanırım, hediyeler alırım, ısırırım(oha!), saçmalarım, çok gülerim sonra en hüzünlü anlarımı paylaşırım falan hatta severim onu hatta halısaha maçına bile giderim oyh! I hate futbol ama benim için gol atacaksa neden olmasın, onu mutlu edecekse :) bayram namazına gidiyoruz uyan falan diye mesaj atarım, uyan uyan üsküdar'da sabah oldu bugün balığa gidiyoruz derim, su çok güzel gelsene derim, mesela kek yaparım çırpıp çırpıp, kabın dibini sıyırmasına izin veririm, lahmacun ve pizza da çok önemli bir ilişkide mesela habersiz konser bileti falan alma.
lalalalalalala siz bir de aşık Coco'yu görün minnoş Coco.

**********

Izy: Çok sevmek istiyorum ama sevgilim çok sevilmek istemiyor..Ben az sevmeyi bilmiyorum( kahrolsun az sevenler!!!!!!)
Coco: hahaha hasss..Ne burcuydu( bildiğimden falan değil maksat saçmalamak)
Izy: Yay, yeşil bir duygusuz
Coco: Abi al işte yaysın yatsın, kahrolsun duygusuz içe kapanık sevgisini belli edemeyip sabah günaydın demeyen sevgili! Yazacağım oğlakları üzmesinler! 
Izy: Yaz evet bilsinler biz oğlaklar sevilmeyi severiz, ilgiyi severiz. 
(şimdi burada şunu anlatmak gerek bu ikisi bir gün oturuyorlar kanepede adam Izy'e dönük,  benimle ilgilenmeni istiyorum diyor bizimki adam da Nuri diyelim mesela adına "gözünün içine bakıyorum daha nasıl ilgilenebilirim diyor" / işte aradığım #sığırsevgili örneğini buldum. İlgileneceksin!!!! Daha da fazla ilgileneceksin sky is the limit! Bu ne yeaaaa cidden prenseslik müessesesi o şekilde yürümüyor Nuri beyyyyyyy,  Izy  bir minnoş prenses)

Izy: kalkan'a gidiyorum dönüşte görüşelim ayrıca yazıyı kutlayacağız
Coco: okeay bu kafayla olmaz long island eşliğinde daha rahat saçmalayabilirim
Izy: bu gidişle paraya para demeyeceksin, yeni bir kelime düşün
Coco: paraya para demek istemiyorum çiki diyelim paraya
Izy: çok çiki çok keyif
.....

O sırada paralel evrende
Coco: olm Izy'nin ilişki durumu is so Complicated actually olmuş
Atlas: Nası ya bitmiş mi?
Coco: Abi her ilişkide çatırtılar olur bu ilk/ ben demiştim hatırlarsan sarhoşum hani gayet midpointing/ bitecek onların ilişkisi (nasıl bir zebani oç Eros'um ben ya)
Atlas: Finish him!
Coco: hep devrede değil mi, hep hazır, olm zaten Nuri diye isim mi olur, eski sevgililer ölsün
Atlas: helva? Cenaze helvası :)
Coco: yapamam çok yorgunum hiç minnoş değilim koska'dan alalım
Bu sabahhhh öldüğünü anladım kalkıp sana helva  yaptım mutlu ol diyeee bir yalın patateskafa şarkısı

Ya iste bir SATC 4lüsü olsa ben blogger taklidi yapacak olsam 2 numara izy olur 3 numara talsemin olur ama bu ara onunla pek görüşmüyoruz 4 numara atlas olur( dur bi dakka atlas kız çocuğu değil ama olsun napalım)


İlişki durumu: seni seviyorum diyip telefonu suratına kapatacağım!
Ama terkedilmek istemiyorum, naber?


Let's have dinner oyununu oynadığınız sevgiliniz olsun, sizler için dua ediyor olacağım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder