İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

6 Ağustos 2013 Salı

Tek bir hatası vardı: biraz dandikti

Kapı çaldı, sürünerek çıktım yataktan, kim o acaba?
-benim

Şahane, valla süper. Benim, ne hoş değil mi, isim söylemek yerine benim demek zaten ölüyorum, böbreklerim derimi söküp dışarı fırlamak istiyor, sabaha kadar kustum fazla sayıda ağrı kesici yüzünden, açım, kafam kazan gibi yetmezmiş gibi cerrahlar ortalığı kan gölüne çevirdi tvde, yalnızım, hastayım ilgiye ihtiyacım var böhühühühü.(kız nazlı)

Beklenen kurtarıcı geldi burock, elinde bir kedi, nasıl yani? Abla konuşmamız lazım dedi, tanıtayım burock: 20 yaşında, yapılırken 3üz olarak yapıldı, anne karnında kardeşlerini yediğine dair bir rivayet dolanır ailede, tabiisi öyle olmadı vampiriz de o kadar değil. Teyatorocu, kız arkadaşı var ankaralı, hayatı hem ona hem bize zehir etmeyi başarıyor, burada muhteşem'den bahsedeyim kendisi ankaralı insanların at olduğunu iddia eder hatırlarsanız. 
-senem'le ayrıldık diye girdi içeri, omzunda bir kedi, evet omzunda kedi ile geldi, bir papağan bir alaycı kuşu ile değil bir kedi, sırnaşmasından hoşlanmadığım gelip elimi falan yalayan bir kedi. Hayır dün kopardığım yaygarayı bir gören olsa kedi yüzünden bugün bana sağlam giydirir.
Bismillah yeaaaa.

Malumunuz ilişkiler konusunda bir dünya markasıyım ya, kızdan ayrılan bana geliyor.


Velet 5 yaşından beri sahalarda, kızlar hasta ona, o da kızlara, kediyi bırakıyor kedi gidip yemek masasının üzerine yatıyor, allaaammmmm ev daha yeni steril edilmişti:/

1,5 saat kesintisiz anlattı, atp miktarım düşük ayküm 5,5, salyam akıyor koltukta yatarken, bizim ki bir yandan oynadığı internet dizisini, bir yandan çocuk oyununu bir yandan senem'i anlatıyor. Öleyim mi? Hea, valla, öleyim ve bu ıstırap dinsin.
Kızı havaalanına bırakmış, o arada tartışmaya başlamışlar, bırakıl o bırakış 8970. ayrılıkları. 
Sen naber ya dedi bir ara, oooo süperim dedim.( Ada'ya bağladım, değilim lan!!!! Değilim! Ölüyorum burada)

O arada atlas aradı, dün Kadıköy'de eylem vardı o nedenle Kadıköy de değildik:) neyse trafikte yol alırken göstericilerin arasında kalmış, bir sürü olaylar çıkmış kavga kıyamet, bizimki hem aç hem öfkeli, abi mal mısın dedim cidden ekşına mı ihtiyaç var. Fotoğrafa baktım tshirt yırtılmış, bizim ki mağara adamı gibi.
Kızdan ayrıldım demişti ne olduysa bişey olmuş anlatacaklarım var sana arayacağım dedi, ara dedim ara bayramdan sonra bu kızla ilgili laf duymak istemiyorum yalnız dedim, bu ne lan, yok efendim kız aramış bende gösterideydim demiş iyi demiş keşke kardeşinle kıza rastlasaydında onu dövseydin tövbe tövbe, sağduyumu kaybettim ağalar.


Potansiyel yaramazlık yapanlara söylüyorum, olm yapacaksınız adam gibi yapın bu işi uzmanı olmadığınız işe bulaşmayın lan, sonra yakalıyorlar gelip zırlıyorsunuz. profilini mi kapatırsın, kısıtlı listeye mi alırsın, telefondaki mesajlarını mı silersin bilmiyorum, zaten bu ilişkileri de anlamıyorum yok efendim kurcalamalar, yok onun adına mesaj yazmalar, tenhada kıstırmalar, dm'den yürümeler, free stayla lan ama biliyorsun en sevdiğim ortak hesap açan sevgililer, hala bunun üzerine çıkan olmadı.

Sonrasını hatırlamıyorum, yani en son makarna yedik, 5-10 kız bulayım da şile'ye gideyim dedi, burnuma makarna kaçtı hönkürürken 5-10 kalas mı lan bu, lanet olsun dostum.
sonra ben uyuyakalmışım burock kediyi alıp gitmiş. Uslanacak mı e tabi hayır :) o senem döner maceraları devam eder o atlas da ergen ergen hallerde devam eder, ben mi? Abi ben kliniğe yatacağım en kısa zamanda. Merhaba ben Coco, çok içli bir içli köfteyim diyeceğim.








İlişki durumu: pimbi bir mizırlık girdim riyımdı, çık kırktım ışkım




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder