İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

15 Ağustos 2013 Perşembe

Yeni başlayanlar için orta dünya

Dün iddiaya girdiğim şanelman'i yendim, nesine kısmına gelince baya bir düşünmek zorunda kaldık.
Operamı saçmalasak :) sinema çok klişe, gomongo hep gidiyoruz midpoint mi yoksa rakı masası mı? Rakı masası indeed, mmeh rakıyı da şaraba katalım mı? maksat ben kazanayım, ezici bir üstünlükle kazandım, mutluyum huzurluyum. 
Sadece profesyonellerle çalışırım dedi, yine taşıyıcı moduna girmişti hafif Jason statham tarzı hayal edin hah şimdi oldu, yolculuktan keyif alınan bir sürüş deneyimi hayal edin şimdi, hız. Neyse filmlerden bahsettik ewan mcgregor'u bir türlü hatırlayamadık sonra Ethan hawk filmi tavsiye etti, before sunset, sunrise bilmemne bu filmi tavsiye eden 4. Kişi.
bakacağım diye sözvermiştim yaklaşık 1 ay önce evde film izleyecek sabrım olduğunda bakacağım.

As U know loki'yi thor filminde göreceğim için çok heyecanlıyım, ayrıca açlık oyunları da geliyor, sonra the hobbit the desolation of smaug.. Gideriz di mi? Dedi, ya pamp kendini çok zorlamasan dedim, hani çok da gerek yok, yani lotr izlemişti hobbit'e de gittik ama hobbit'te horladı yaaa, horladı, dürtmek zorunda kaldım defolup eve gider  misin? ben 2 adet 3d gözlüğü üst üste takıp 6d izlerim bu filmi dedim. Sinemada horlayan bir tip, tanımıyorum ben bu adamı :) ahahahahah

Neyse orta dünya 'da hala yeni olanlar için mini bir kolaj








Hadi öperler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder