İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

15 Eylül 2013 Pazar

Atlas Saçmalatmaca


Previously on Atlas saçmalatmaca:

İğrenç bir pazar günü;

Eski sözlük arkadaşlarımızdan Atlas'a takılan ki o zaman evli bizimki, 1,48 m boyunda edebiyat örtmeni( bu noktada anlamıyorum örtmenleri çeken bir yanı var sanırım) Kızın adına Sazan diyelim nişanlanmış bunu da fb 'da paylaşmış, bende layk ettim :) ve beklemeye koyuldum, birazdan Atlas efendi bunu görecek ve atlayacaktı. 3 dk sürdü :)))))

1.48 vs. 1.90 hatta Bekar vs. Evli

Primitif de olsa bir ahlak kavramı vardı tabii ki, dolayısıyla ofiste yaşanan o hadisede kahramanımız Atlas "bacımsın" demiş öğretmenin gururunu kırmıştı, o zaman bizim yumurta Kralı'nın avukatı ferturul'da hamile karısının ardından alengirli işler çeviriyor, benim arkadaş çevresi Entourage değil bildiğin iğrenç Brezilya dizisi formatında, efendime söyleyeyim işin içinde milletvekili babası olan hayal gücü çok geniş aynı zamanda dedikodu malzemesi olan ikbal falan da girdi sonra babası gidip ferturul'un Ofisi'ni falan bastı ferturul karısından boşandı şimdilerde playboy. İkbal'e ne oldu bilmiyoruz en son dore saplı bir çanta, boğazına kadar düğmelenmiş bir gömlek ve de kırmızı etek ve beresi ile yemek yemiştik hep birlikte sonra sanat tarihi okuduğu halde sigorta acentesi falan açtı diye duydum...

- Dedikoduya bayılırım. Bi insanın nişan ya da evliliini feysbukta yayınlaması, net kezbanlıktır. İlişkisi başladı da öyle!
- Ne zaman düşeceksin diye bekliyordum, ahahahah
- ahahahahah
- abi Sazan bile nişanlandı sen düşün
-ahahah, çok saçma aq, neden bunu façe'den bildirir, Bi zamanlar sevilmişliim olan insanların böyle salak olmaması lazım
- hafız ama sosyal medya, sevincini paylaşıyor kadın gelmiş 100 yaşına onu da mı yazmasın? Çok eğleniyorum şu an ben özel event oluşturacağım evet evet zaten dün 1 erkek&1 kadını izledim bence gayet normal böyle şeyler
- yazıyım mı altına yorum
- ??? Yasal seks??? Belediyenin verdiği izin ile?? Yetki ile?? Bu gece sevişeceğinizi biliyoruuuuzzzzzzz
- ooooo düzenli seks diyelim :)
- yazmazsan topsun olm.
- ya samimiyetim olsa yazardım, senin durum değişikliğinde yazacağım ama
- ABV ahahahah döverim seni, beni kötü kalpli olmak zorunda bırakma hacı! valla bende doğum günlerini falan kutluyorum hocanın yoksa yazardım baya baya ooo sabaha kadar mokoko keyfi diye.
- nef'i ile döver beni
- valla nef'i olur sonra neyzen olur, illa divan edebiyatı olması şart değil 
- öyle. cevap verirse eksik olduğu konuları söyleyip kendini geliştirmesini söylerim.
- Allah cenazesini de göstersin pampa, bkz: ölü gömücüler
- ahaha yuh, kapatsın façe'sini artık, evinin kadını kocasının geyşası falan olsun, sabah akşam tavşan gibi sevişsinler
- tavşan mı ya gerçekten Şeref sen geçen gün çok iğrenç bir insansın
- geçen gün mesaj attı: sen benim kıymetimi bilemedin, bak kaptılar kızı diye, oha teyze sen 40 küsür yaşındasın dedim,( hayır hemcinslerimin bu saçmalama durumlarını anlamıyorum mesele bitmiş gitmiş daha ne uzatıyorsun adam seni reddetmiş, zaten göbek deliğine geliyordun, nedir bu laf sokayım son cümle bana ait olsun, yok efendim kız gidiyor, cehennemin dibine git, zaten olsaydı seninle olurdu şebelek, hala beni kaybettin, geçmişler olsun izelçelikercan üçlemesi halleri oh rahatladım, her hikayenin 2 kaybedeni vardır lan!!! Alternatif maliyet)

- abi cidden öküzsün ve heykelin dikilmeli ibreti alem için süzme halk kahramanı Atlasyus Moda'nın medar-ı iftiharı diye
Oradan siyasete falan bulaştık, bakanın birine başbakan tokat atmış diye bişeyler dolanıyor wtf? Diye sordum, yüzüne mi başka yerine mi dedi hayvanat. 
Sonra işte; 
-Bence façe'sini kapatmaz dedim
- daha fotoğraf paylaşacak dünyanın en güzel gelini ayyyy kızımızı kaptırdık eki eki 
- dünyanın en güzel edebiyat hocası
   dünyanın en güzel annesi
   dünyanın aq
-oha oha kıskanmayan erkek gelinlik giysin
- hasılı kanka bok varmış gibi nikaha gideceğim şimdi, arkadaşımın kızı evleniyor
- moruk çok yaşlısın sen be, ava çıkmak da zordur şimdi senin için ağzını topla beyfendi gibi davran
- gideyim de kızların anaları bir süzsün beni
- :) cins
- permalı kızlar salınsın bi'
- ya git perma mı kaldı ahahahaahah müzelik insan, ayrıca bizi düğüne çağıracağını sanmıyorum 
 sunturlu bir küfür salladı/ yazamayacağım, ondan sonra işte öğle uykuma yattım, yanaklarım pembe, boğazım gıcık gıcır. Uyuyamadım çünkü alt kata digitürkçüler gelmiş fiyuvvvvvv fiyuvvvvvv matkap sesi, pazar günleri kaldırılmalı ağalar.

******
^_^

Evet küçükken radyasyona maruz kalmış bünyelerin 30 dan sonra beyin gelişimlerindeki sorununu anlatan belgeselimizin sonuna geldik.

Bir sonraki bölümde Izy'nin aşk hayatımdan memnun kalmaması nedeni ile bana ayarlamaya çalıştığı potansiyel erkek arkadaşları ve kalu beladan kalma isimlere sahip olan eski sevgililerini anlatacağım. 

Esen kalın! 

İğrenç plaza Azrail'i 

Coco






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder