İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

15 Eylül 2013 Pazar

Hanımlar Pazartesi Sendromu ayağınıza geldi


Şu Fırat'ın suyu akar serindir 
Ölem ölem derdo ölem isimli acıklı parça eşliğinde Noldu beyaz yaka? Cocudu mu?( evet Hakan Hepcan ve dişlek hareketinin hastasıyız)

Yarın Pazartesi denyo ebeveyn servisler değil kendileri götürecek çocuğunu okuluna, yöneticiler 11e kadar arazi olacak mesela, işin yoksa öğleden sonra çocuk macerası dinle, hollaleeyyyyyy. Servislerde çürüyeceksiniz o nedenle yanınıza su falan alın rica ederim, istirham ederim efenim, bilmukabele, filhakika.



Kediyi Bienalde buldum hııııııııı, bienale gitmek lazım hacı, kıçımızı kaldırıp gitmek lazım tam da yarın gitmek lazım ama pzt günleri de kapalıymış ulalaaaaaaaa.

anne ben barbar mıyım??????

14 Eylül Cumartesi günü kapılarını açacak 13. İstanbul Bienali sergi mekânları, 16 Eylül Pazartesi hariç,Pazartesi günlerinde kapalı olacak. Bienal sergi mekânları, 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek.
Antrepo No.3 (Meclis-i Mebusan Caddesi, Liman İşletmeleri Sahası, Karaköy), Galata Özel Rum İlköğretim Okulu (Kemeraltı Cad. No:25 Galata, İstanbul), ARTER - sanat için alan  (İstiklal Caddesi No: 211, Beyoğlu), SALT Beyoğlu (İstiklal Caddesi 136, Beyoğlu)5533 (İMÇ 5. Blok, No:5533, Unkapanı)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder