İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

20 Eylül 2013 Cuma

İşyerinde one to one correspondence

Sex in the workplace or sex in the kitchen (Yazının fon müziği elbette r kelly'den sex in da kiçın)

Ne kadar ileri gidebilirsiniz? 

Kariyer için blurred lines nerede başlıyor? Yani bu konuyu bir yükselme basamağı olarak mı görmek gerek ya da hedonistlik falan?

Konu nereden oraya bağlandı bilmiyorum hangi serbest çağrışımla o tarafa geçtim tanrı bilir, Lucas ile telefonda konuşuyorduk, muhtemelen konuşmanın bir yerinde "işte bunlar hep seks" repliğini kullandı birimizden biri şu anda hangimizdik net değilim. Oradan zıpladığımız yer tabii benim şahane şirket dedikoduları ve hikayelerim oldu. 
Nasıl ya? diyordu plaza hikayesini anlatırken ben de ya oluyor işte tercih meselesi manyaklık, teşhir falan diyordum. Yoksa bir insan nasıl bir ruh hali ile o kadar insanın içinde bu kadar dengesiz bir hareket yapar?

Satış tarafındayken hani Antalya'da bölge müdürü vardı hatırlar mısın günlük? 
Satış ekibinden fırlama bir kız vardı, Amsterdam'a gitmişti de dönüşte kadıncağıza(!) penis şeklinde bir ruj almıştı hadi onun aldığı bir şey değilde satış müdürü mülakat öncesi yani aday içeri girmeden yaklaşık 1 dakika öncesinde benim elime vermişti( bu da iğrenç oldu yalnız böyle yazınca aklıma Galatasaray maçı sonrası Volkan Konak'ın elimize verdiler montesi geliyor) al bak demişti de hani öncesinde bir şey söylememişti de hani ben de açınca ufak çaplı bir şok yaşamıştım da sonra aday girmişti de kapıdan hani öyle ördek gibi yok yok tavşan gibi kalmıştım elimde...

Hani Marmaris'te bir acente vardı herkes konuşuyordu tüm ekip kadındı da hepsi de performans işçisi olmuştu ürün dışında, satış için her şeyi yapın diyen bir yöneticileri vardı??? Hani pavyon diye adları çıkmıştı.
Hani bir şirketin yöneticilerini toplu halde striptiz club'a götürmüşlerdi de aşırı uçlar olmuşlardı :)

Plaza hikayesi
Hani plazadaydıkta toplantıda çok ciddi bir kurumda herif mastürbasyon yapmıştı aleni ve sonra benim çıkmam gerek deyip kapıya doğru koşarken bir acayip sesler çıkarmış sonra da ekip arkadaşları katıla katıla gülmüşlerdi, benim ekip ise aval aval bakıp Noldu diye sorunca tavuktan zehirlendi galiba yeaaaa demişlerdi de anıra anıra gülmeye devam etmişlerdi olm bu müşteriler nasıl sapık bir organizasyon diye bağıramamıştım da çıkışta anlatmıştım neler olduğunu, proje yöneticisinin çenesi ayrılmıştı. Bence iddiaya girmişlerdi bunu anlamak o kadar zor değil, uzatmayayım.

Sonra yine danışmanlık tarafında  hem işe alım hem müşteri ilişkisi yönetimi yapan ablalar vardı çok isimli baba bir şirket orası da olmuş sana mama's big house yeni pozisyon alalım derken her türlü kamasutra maceralarını anlatmalar bilmem ne...
Sonra hani zırt pırt arşive giden ikili vardı, sonra bir gün basılmışlardı,
Sonra hani gmy senin gözünün önünde ekip yöneticisinin önce elini tutup sonra kalçasından kendine doğru çekmişti falan da bölge müdürü ile öyle bön bön birbirinize bakıp kalmıştınız, uhm evet, aşk kokusu var havada aşk kokusu var.
Sonra yine eğitim şirketindeyken eğitimci ile muhasebeciyi toplantı odalarından birinde basmıştın, ay hayatım çok tuhaf ikili ilişkileri sabote ediyorum...
Sonraaaaa yılbaşı partisinde ileri gidenler var mesela, o nedenle alkol, ofis arkadaşlığı, one night stand, f.ck badilik müessesi çok ince çizgide koca/karı arayan iş insanları bi düşünmekte fayda var sanki. 

Evet seni engelleyen ne? Seni motive eden ne? Seni tutan ne?

Kamonnnnn, bunların olduğunu göz ardı edemeyiz. Serbest piyasa koşulları, kimseyi yargılamak gibi bir hakkımız yok, bu noktada ik kurum kültürünü tesis edercilere yeni bir şapka veriyorum :) ikanın ilişki yöneticisi şapkası, merdivende sevişilmez, toplantı odasında sevişilmez, gmy odasında kapı kilitlenip sevişilmez, mutfakta olmaz, eğitim için ayarlanan otelde olmaz( orada dur, bal gibi olur ve bal gibi de oldu, her otel personeli yapılan yaramazlıklar için ikayı bilgilendirmiyor adeta bir bbg evi tandansı yaşanan yerler biliyorum).

Öğlen Muhteşem ile buluştuk, çok konu birikti yemek yiyelim dedi, gerçekten çok konu birikmiş (ve evet cehennem diye bir yer varsa iddia ediyorum beyaz yakalılar oraya gidecek ben ve eski ekibim +5 oradayız cehennem çok güzel gelsenize). 

Sosyal medya çılgınlığından bahsetti eski yöneticimiz odasına girip kapıyı kapatıp instagramda leoparlı eteğinin fil ayaklı bileğinin fotoğraflarını paylaştıktan sonra kapıyı açıp "günaydınnnnn arkadaşlaaaaaarrr" diyormuş, radyasyon gerçekten kötü bir şey, 40 yaş'ın sosyal medya ile imtihanı ve neden leopar????
Sonra tüm ekipleri toplayıp sessiz olun diye ayar çekmiş, düşünsenize "benim misafirlerim geliyor ve ayıp oluyor çok neşelisiniz işinizi severek yapmayın" diye azarlanmak nasıldır.
Sonra bir yazı yazıyorum var mı ekşın dedim, "sor bakalım dedi Pendik sahilde belinde pembe leoparlı eşofmanı ile yürüyüş yaptığı kurumsal iletişim müdürü var mıymış?" Ohoooooo paşam dedim o hikaye devam ediyor mu? Üst düzey dedikodular bir başka oluyor, "kocam en son ne zaman terfi aldı hatırlamıyorum müdür müydü ne olmuştu öyle bir şey" mi dersiniz, yoksa departman müdürünün whatsapp'tan eğitim uzmanına yavşaması ve blok yemesi mi dersiniz kız ona vermeyince affedersiniz :p evde kalacaksınlı mesajlar atmaya başlamış bu arada şirketten dehlendiğini de eklemem gerek, yazılımcıların fantastik hayatı mı? 
Şirket değil red light district...




Ama bu ahlaksızlık!!!

Hayır canım değil, biz bir aileyiz geyiğini bir yere bırakınız lütfen yoksa etraf ensestten geçilmeyecek. Biz bir aile değiliz, çalışma arkadaşları, ofis eşleri( o zaten bambaşka bir konu kabul edin ofiste bir eşiniz var bu çok da Amerikan bir tavır değil) stajyerler 36 kısım tekmili birden burada. Çok ince çizgiler bunlar, sadece ne kadar ileri gidebileceğine ve bunun seni nasıl etkileyeceğine bakmalısın. 

Hatırlar mısın izmir çiğli'de bir şube müdürü vardı, bekarlar çok mesaiye kalmasın yoksa nasıl koca/karı bulacaklar derdi, adam bir yanı ile haklı değil miydi ayrıca bir nevi Esra Erolculuk da yapıyordu. 


All we need is love :) love is all we need



Yapmıyorum ya da yapmayacağım ya da ben yapmam, istediğinizi buyrun seçin.
Bence herkes herşeyi yapabilir, gizli kapaklı olabilir açık açık aleni falan da olabilir, yalnız unutmamak gerek çok güzel bir şut, harika bir şirketten dehleme nedenidir. 

Bazı organizasyonlarda şirketten biri ile birlikte olduğunuzu ik'ya bildirmek zorundasınızdır, hatta prosedür gereği göreviniz de değişebilir nice aslılar, ferdalar bu yolda harap oldu bir bilseniz. E Ceyda'yı hatırlıyorsunuz hani Ceyda Ceyda Ceydaaaaaa Bursa nın gülü.
Kilit noktalarda görev alan kişilerin kilit şeyleri olur, anahtar, kilit, with me without me.


Evet, sanırım şimdilik bu kadar anlatacaklarım sayın hakim. Sözü içsesime bırakıyorum:

-bir teşekkür de çalışmış olduğum tüm eski ekip arkadaşlarıma, alkışlar sizler için :) olmasaydınız olurdum çok da güzel olurdum ama iyi ki vardınız.


İlişki durumu: Sevgilim olunca haşlanmış yumurtamı çotonk diye vuracağım onunkine çok sinirlenirsem kafasına da vurabilirim bak sonra o bahane ile öperim de onu( öpmek için bahane arayan minyonların Coco'su)


Bence burada öpüşülür çok da güzel öpüşülür, hadi Charles köprüsüne gidelim hazır sonbahar eldiven falan, ama yumurta yenmez çok net.




Always different,

Coco Maya de Medina







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder