İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

3 Aralık 2013 Salı

Bugün kendin için ne yaptın?

Bugün de aramadın aybolmuyor mu?


Sevgili günlük,

son dönemlerde soğuk algınlığı nedeni ile ayküm 7,5 points seviyelerindeydi, salyamı silerken bir yandan, bir yandan digital HR konferansında yanımda oturup, tüm oturum boyunca üzerime öksürerek bana virüs bulaştıran nestle ekibindeki kıza teşekkürlerimi sunuyorum. Kafam zonkluyor. Öhö de sana.

Burnumun tıkanıklığı durdu, hafif ateşim var, onun dışında sanırım sümüğüm boğazıma doğru aktığından mıdır nedir acayip midem bulanıyor, diğer ilaçları da kullanmaya devam ediyorum, 3 gün sonra bitiyor bakalım iyileşecek miyim, bir değişiklik olmazsa tekrar doktora gideceğim tekrar testler ve sorular sorular. Mide asidim beynime çıkmak üzere. Kendime not: unutma sümük ne kadar yeşilse o kadar hastasın ve sen bayağı baya hastaydın, ayrıca bence de dudak kıvrımların mona lisa'ya benziyor... Depresyon hırkamı giydim, ergenlik sivilcelerim de var, mis gibiyim şıkır şıkırım...


Öğle uykusuna bayılmışım, saçma sapan bir rüyayla uyanıp bu hale rağmen bir Türk kahvesi alırız di mi diyerek kendimle sohbet ettim.





Dün Life of Pi'ya denk geldim, izledim, Ang Lee' nin Oscar ödüllü bu filmi hikayenin sonunda bir Tarsem Singh tandansı yaşattı bana, Oscarlı filmleri izleme baskısı olmuyor bende bir şeyi eğer istersem yapıyorum U know, vaktim çok değerli, düşünmem falan gerek, felsefe, anatomi bunlar önemli şeyler. Neyse filmi boşuna izlemedim, yarın kendim için bir şey yapacağım, Pazarlama Zirvesi'ne(2013 müşteri çağında falan) gideceğim by MCT canım Fazıl Oral var işte, ayrıca Yann Martel falan işte ve diğerleri. Sinemaya yalnız da gidilebileceğini savunan ben neden zirveye de yalnız gidilmesin diyorum, hatta K2'de yalnız yaşamıyor muyum:) Filme geri dönecek olursam bence de filmde ada Dini temsil ediyor, 33 milyon tane Tanrı'ya tapınca tabii. Ay lav mutlu sonlar, iç huzur ve aydınlanma. Ayrıca Hindistan o kadar da hoşlanmadığımı fark ettim, tapınaklar ok ama mmmmhhh.


İlişki durumu: Ona Tanju Okan albümü alın evdekini kaybetmiş, olmadı mangala alın kafayı yesin. Ona çok değerli olduğunu hissettirin, küçük kalp krizleri yaşatın. 
Ya da ona gemi maketi alın birleştirmek, cilalamak falan zorunda kalsın.
Onun için bugünden itibaren tarihe küçük notlar düşün gördüğünüzde verirsiniz.

Ruh hali: en nihayetinde hepimiz 5 dakikalık zevkin ürünüyüz, atomu parçalamak falan değil yani, o kadar özel değiliz.

Tırnağım kırıldı ve kırmızı oje sürmem gerek pofff. Ayrıca hayatımda ilk kez ojelerim soyuldu ve hiç bir şey yapmadan baktım onlara 2 gün, çok çirkindi çok paçozdum.

Size hiç küvet bataryası taktığımı anlatmış mıydım? Ama kombi ayarlamayı bilmiyorum, ayrıca kombiden korkuyorum ve çıkır çıkır sesler çıkaran animasyon efektlerinden.

Danışmanlık firmalarının aranan adayı, uykum bitti.

Coco

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder