İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

8 Ocak 2014 Çarşamba

Force kullanarak kişilik analizi yapmak


Hani biz envanterler falan yapıyoruz onların da sonuçları oluyor ya, onun üzerine saçmalamasyon yapacağım size şimdi, burada güçlü ve geliştirilmesi gereken yanlara bakılıyor, zayıf yanlar demiyoruz bildiğiniz gibi algıya oynuyoruz ayyyyyy en sevdiğim subliminal falan;

Mesela vizyonsuzluk, istikametsizlik ve isteksizlik sizi hayal kırıklığına uğratabilir, sen de mi brütüs? Bkz: çok şey beklemek vs. beklentileri düşük düzeyde tutmak.
Hazırlıksız olan, kolay sinirlenen ve gergin gündemler yaratan ekip üyeleri sizi rahatsız edebilir.
Hata bulmanız ve eleştiride bulunmanız diğer ekip üyelerini kızdırabilir.
Gerektiğinden fazla entellektüel bir nitelik sergilemeniz, her şeyi mantıksal açıklamalara indirgemeniz diğer ekip üyelerini kızdırabilir(Izy bunu seviyor ama naber?).
İçsel düşünme süreci aktif(kafandaki tilkilerin haddi hesabı yok yani diyor)
Hem eleştirel vizyon hem de kesin zihinsel ayırdetme kabiliyeti getiriyorsunuz...
Büyük resme dikkat ediyorsunuz(big pikçır bebeğim, böğürüyorum burada küçük şeylere takılmayın, valla bak, çıkın kendi K2'nize, kendi Teb'inizde süründüğünüz yeter çöllerde yaşamaya hayır).
İnsanların problemleri konusunda danıştıkları bir uzman adeta bir kaynak olarak görülüyorsunuz( evet anlatırlar ve ben de dinlerim, çok iyi bir dinleyiciyim bi de çok soru sorarım, uzun konuşanı da kısa dinlerim).
Mesela iletişime çok açıksınız bu departman için(teknik olmayan bir dep. düşünelim olur mu) arzu edilen bir durum bu sosyal kelebekliğiniz ve enerjinizin yüksekliği gruptaki herkesin fikrini almanız ve açık iletişimi destekliyor falan (gördüğün gibi aynı cümlede bir çok şeyi anlatmaya çalışırken bir sıçış yaşadım) ay keşke yanımda olsan da çabuk çabuk anlatsam bunları sana okuyucu.

Ne diyorsun? Valla mı?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder