İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

19 Ocak 2014 Pazar

Gelecekteki Sevgiliye Mektup



Planım şöyleydi; 

O, doğum günümü kutlamayacaktı, ben de onu sonsuza kadar affetmeyecektim. Öyle olmadı.

Uyudum ben, telefonun sesini de kıstım. Sonra zebani gibi uyandım sabah, mesaj: iyi ki doğdun.
owwwww yooooooooo her zaman ki gibi, as a gentleman. Kalbim parçalandı, burada değildi, yanımda değildi lakin kutluyordu iyi dilekleri vardı, tabii ki bir yanım unutmadığı için çok mutluydu. Ama evil planlarım için unutması gerekiyordu, kutlamayacaktı ve benim de onu tamamen unutmak için bir sebebim olacaktı. 

Gülücük, teşekkür ederim unutmadığın için(hatırladığın için mi demeliydim off sabah zaten gözlerim bulanık görüyor).

2 saat sonra(uyandı) 

Güzel dileklere devam...
Cevap: umarım

Tüm gün bir şölen havasında geçti, burada doğum günü izni yok pasta börek var, öpücükler falan, telefon, mesaj, sm tacizleri, sonra Kutlu aradı, şirkette çalışanlardan biri ile bir şeyler göndermiş, ooooo diyor Tarçın, ne oooo diyorum, o benim canım canım arkadaşım No ooooooo.

Akşam dönüşte kendimi yemeğe çıkarıyorum, alışveriş yapıyorum, eve atıyorum kendimi. planım tavuk gibi erkenden uyumak uyumasam da miskinlik yapmak, zaten 2 gündür seyahatteyim..

Sonra işte bir mesaj daha geldi, iyi ki doğdun.

derin bir nefes aldım( normale dönebilir miyiz? Lütfen/gergin olduğumuzda konuyu arkada bırakmak için sorardım bu soruyu, artık sormuyordum, sinirlendiğinde cümleleri devrik kurardı, tabi bir aralar kocaman bir adım atması gerek falan diye düşünüyordum kafamın içinde so naive, böylece her şey netlik kazanacaktı belirlilik kuramı ile devame edecektik çünkü süperkahramanlardık toplumumuz bunu gerektiriyordu).

Gözlerimden sular akmaya başladı.

Sen de dedim, sen iyi ki doğdun dedi.

İyi ki varsın dedim.

Ara ara iyi ki doğdunlara boğdu beni, her mesajında daha fazla su geliyordu gözümden. Sonra sustuk işte. Bu kadar iyi olmak zorunda mıydı? 
evdeydim, yapayalnızdım, yüzümü temizlemem gerekiyordu. sonra topuzumu açtım, saçlarımı dağıttım, yooo dedim görevdi, bitti kutladı tamam işte bundan sonra görüşmemiz için bahanemiz kalmadı,  zaten geçenlerde sevgilim değilsen görüşmeyeceğiz demiştim. bir mendil aldım foşurt diye burnumu sildim.

sonra kutlu'nun gönderdiği macaronları yedim kırmızı koltuğumda patlayana kadar. sanırım şeker komasından ölecektim, budha stayla otururken feride'nin fondan yemesi gibi kendimden geçtim. hayır bir tür yeme bozukluğu değildi, bu kez sadece anlık yapay mutluluğa ihtiyacım vardı. biliyorsunuz değil mi Lucas bir payanda olduğundan sayesinde baya baya kilo verdim, hayatımda her şey hedef olarak gören ben Nisan ayı gibiydi sanırım ona söz verdim, artık taş gibiyim... Çok destek oldu sağolsun, milletimiz varolsun, hamdolsun, sabahları ciğer yemek evet.


İşte böyle sevgili günlük,

Günler su gibi geçiyor evet evet, bazı günler daha zor geçiyor, ağlattı beni doğum günümde.

Herkes bilsin çok mutlu yaşadım, Lucas iyi biri ama bana yetecek kadar yokmuş, kimseye yetemem diye saçmaladı ama camooooon ben kimse değilim. I'm the special one.



Herhalde iyi ki varım geçen bir swot yaptım, sonuçlar şaşırtıcı.

Always get lucky kahramanınız,

Ceo




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder