İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

10 Ocak 2014 Cuma

hayırlı cumalar weirdos




yılın o zamanı geldi, Zara indirimleri, kadınlarımızın kendinden geçtiği, merak etmeyin H&M de de parçalıyorlar kendilerini. digital hr konferansında aradığım siyah elbiseyi bulamasam da siyah bir etek buldum. biliyorsunuz önceki hayatımda Belgin Doruk'tum.

işte ocak ayının bu zamanları kendimizi ve sevgilimizi hediyelere boğduğumuz daha da hobbitleştiğimiz zamanlar. nea sevgiliniz mi yok? e ona alacağınız hediyeleri de kendinize alın, sevgiliniz olmaması onun şapşallığı değil de nedir?
tarçın kendi kpi'larını hazırlamakla meşgul neden mi tarçın çünkü tarçına alerjisi var çünkü kafası çoğoş. dün konuşurken "ayyy ona ne yaaa" diyerek moralimi düzeltti. benim için de önümüzdeki pazartesi sonrasında her şey değişiyor hafız. deadline'a uyacağım. yenilenme kabuğundan çıkma ışıldama zamanı. yeter bu kadar empati ve duygu kopyalama, ben özel insan yavrusuyum, londradan head hunter beni buldu sen ne diyon? bık bık bık bık 
geçen şeyi fark ettim neden yengeçler neden bu kadar yengeç, çünkü ben alfa erkekleri sevmiyormuşum hacı, olay buymuş, nasıl güzel aydınlanma değil mi?salağa yatmak bu yüzden sıkıcı.
çalıştığım 2 direktör odtülü(benim için önemli değil sizin için etiketliyorum) ve yengeç mühendis amcalar, dağın başına gittik sonra da bir kutlama yaptık yemek esnasında keltoşlardan biri dedi ben hangi burç olabilirim sizce? bunun öncesinde eşi ile doğum gününde evlendiğini söyledi, bir çok kadın için romantik gelebilecek bu olay benim için bir kabustu, yapmayın Borak bey doğum günleri bir insanın en önemli olduğu gündür dedim(ben her gün önemliyim zaten) yani o gün evlenmek yıldönümünü unutmamak ve hediye bütçesinden kısmaktır sadece, hımf. tüm masa bizi dinliyordu, alayı sap, neyse sizce ben hangi burcum dedi, hohıooo ondan kolay ne var Borak! kabak gibi yengeçsin bu hassasiyet, bu incelik, bu detaycılık, bu centilmenlik, hoş sohbetlik, titizlik her ayrıntıya takılma...adam direktör ama hala astlarının raporlarını düzeltiyor hem iki kez çalışıyor hem onların gelişimine ket vuruyor, toplantılarda şeytanın avukatlığına soyunacağım belki ama falan diyor..
"aaaaa doğru bildiniz valla Coco", Borak Borak Borak sen kiminle dans ediyorsun... hoffff
sadece kova burcu ikcısı işe alan şirketler olduğu doğru mu? tevatür mü?

yılın bu zamanı as usual mülakatların patladığı zaman yo yo benim yaptığım organizasyonlar hiç patlamadı yıllar öncesinde "mail gelmedi ben uyuyom yeaa" diyen ik yöneticisi beni delirttiğinden beri bir cumartesi günü. cumartesi günü için ankara'dan bir aday gelecekti ve kadın kıçını kaldırıp gitmiyordu, aday kapıda bekliyordu ben evde kapıyı tekmeliyordum sinirimden, krizleri sevmiyorum. danışman olmak o zamanlar zordu... dış müşteriye kafam girsin bazen.. yıllar sonra bir dergide ropörtaj veriyordu hatun şöyle mükemmeliz böyle mükemmeliz diye..
işte o zamandan bu yana genelde şahane asistanlar ile çalıştım asistan önemli hacı. direktörü ankara'ya gönderip adayı maraş'a göndermeyecek, sonra aday MARAŞ maraş bu nasıl maraş diye arayıp böğürmeyecek, u know.
2 gündür çeşitli kaynaklardan aranıyorum hatta biri confidential, ay böyle olunca ne eğleniyorum bilseniz çocuklar(guys manasında), en son biri ikna etti akşam yemekte buluşacağız çok yoğunum gelemem dedim çünkü hem geziyorum hem yoğunum hem de takılıyorum niye kımıldayayım çok iyi bir şey olmalı mesela Roma falan haftada 3 gün orada kalmalıyım değil mi sevgilim? bunu konuşmuştuk, hem sen bana boyundan öpmelik sevgili dilemiştin ben de romaya gitmelik iş evet.
bugün cuma kendinize çok iyi bakın, hasta olmayın, seviyorsanız söyleyin, hatta koklayarak öpün hafız. fırsatları kaçırmayın, bu, köprüden önceki son çıkış, bence iyi değerlendirin. çok sevdim bea çok seviyorum falan yooo seviyorum ama bu bir zebani olduğum gerçeğini değiştirmiyor. güzel güzel eğlenin, kafaları boşaltın, boş kafayı boşaltmak daha kolaydır, tam tur yapın, kutlayın!


atlas döndü, mental olarak buralarda değildi, plaza azraili olduğundan beri pek şımarıksın diyor aslında ondan önce de öyle olduğumu gayet iyi biliyor, zayıflamışsın ve fotolarda hep fönlü saçlar saçlar diyerek ev topuzu günlerime laf soktu. bi kız arkadaşım olsa iyi beaaa, modalı elit bir laikim isimli çalışması ile sabaha renk kattı. bende kuaförde saçımı firdevs yöreoğlu stayla yaptırıyordum malum akşam minnoş minnoş takılacağız. 

ilişki durumu: BAK!! insanlar seviyor, peki ya biz?

Özlediği kadarını bilen kahramanınız, 

3harflilere karışan kahramanınız(çarparım)

 Coco.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder