İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

23 Mart 2014 Pazar

Ona küçük kaçamak tatiller ayarlayın


Karaciğere zulüm günleri

Böyle yemeli içmeli, bol bol gezmeli, emmeli gömmeli şahane bir haftasonunu bırakıp, eve dönmek değil de zor olan, yarın işe gidiyor olmak zor, No No pazartesileri seviyorum sayılır, sort of... Çok uyuz bir hafta beni bekliyor.

Hormonlar tepetaklak yine doktora görünmem gerek, acım dağlardan büyük, derdim ovalar kadar, egom burdan taaaaaaaa gökyüzüne kadar, kalp terk beyin.dll bulunamadı.

Lisans dönemi salaklıklarımı hatırlarsınız, şehirden kaçıp Kapadokya'ya saklandığımı, tek başıma tatile gittiğimi, çift başıma tatile gittiğimi. İşte o dönemlerden biri, kaçtım yine, iş bahanesiyle çıkıp uzaklaştım biraz gündemden ve de insanlardan. Özet mi geçeyim tek tek mi anlatayım, bilemiyorum.

Bi'kere Avrupa yakasından geçiş sonrasında Atatürk'ten uçuş acayip sıkıcı, sevmiyor ben, araba şofhör falan diyorum da ya halı var işte zeminde...
Valiz hazırlamak çok sıkıcı U know, minimalist tavrı seviyorum ama valizi minimalist tutmayı sevmiyorum, konfor alanım geniş. Evdeki valizleri çıkarttım, 4 boy-dana boyun içerisine normal bir insanı koyabiliyorsunuz, şu plastik kaplama olanı tercih ettim, hani yarıdan fermuarı olanlardan.
Tavsiye: 4 tekeri oynar valiz almayın, kolay sorun çıkarır, kırılır, vidası düşer, 2 tekeri olanlar iyidir-candır, bu noktada bir samsonite kullanmadığınızı düşünüyorum.
Bu yarıdan fermuarlılar ergonomik değil, yükü eşit bölmezsen üst kapak lönk diye düşüyor. Ayrıca ahl'de iğrenç sıvı kısıtı zart zurt var ayrıca günün her saati kalabalık, geçiyorum amcaların arkasına, baltalar lakin hızlılar, teyzelerin sırasından uzak durun ve yaşlılar, amcaların kemer olayını bekleyebilirsiniz ama minnoş yüz ifadesi kullanınca size sıra verirler(yooooo elbette aynı uçakta uçuyoruz ve onların da uçağa binmelerini bekleyeceğiz).

Tabii en dandik otelin lobisinde Gustav Klimt tablosu vardır kanvas baskı ya da tahta giydirme.
Geçen daisy'e kumandayı lobide vererek yaran hostel olduğu gibi sabah çikolata kaplı çilek yediğim otel de oldu sevgilim mmmh şirketten sevgili yapmayın.




Otel odanızı eviniz gibi hissetmek için minik bir eşya götürün, filmvari bir hareketle bir çerçeve, bir bardak, oyuncak ayı ya da kaplumbağa?? No, ben ilaç götürüyorum, ay resmen evdeyim.

Redbull aldılar bana, öyle bir haftaydı,hatta redbull, Türk kahvesi, Pepsi comboya yaptım, sonrası çok fenaydı çok.

İşin kötü tarafı dönüşü malum sıcak/soğuk hoop doktora giden Coco, adam haklı işi bırakmalıyım.


Anarşi başlığı altında incelenecekler;

Saçlarımı uzatıyorum protein tutmasına rağmen,
Sivilcem var bi' tane onu yoldum,
Gittiğim yabancı yerlerde duvara/kapıya "Coco was here" yazıyorum çünkü anarşi bunu gerektirir,
İlaçlarımı almıyorum,
Soğuk su içiyorum,
Öküz gibi yemek yiyorum,
Üniversitedeki kadar içiyorum, çünkü nostalji yapmak bunu gerektirir,
Klima açık yatıyorum, 
Hız motoruna bindim, Honda! bu motoru sizler yaptınız(adeta bir ısabella swan mode on do reckless things),
Tıvayt atıyorum,
Eve dönmüyorum, kurumsal hayata veda edip burada yaşamaya karar verdim, hem hayat çok ucuz hem kralsın,(şaka hiş olur mu öyle şey aşklarım).
Bu sabah 5,7 km yürüdüm, çünkü Sokrates metoduna göre yürürken daha güzel düşünüyorum.



Uçalım bebek.

Ilişki durumu:sarılıp uyamak kadar uykusu gelmek, sen var avucunu yalamak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder