İzlekler için Sosyal Medya

ınspector clouseau

25 Mayıs 2015 Pazartesi

Look at the Tabela





Hello weirdos, sabahın köründe kalkıp uçak vasıtasıyla uçuyorum, sen n'aber? 

Neyse uçmalı yolculuklarımda tuvaleti kullanmayı tercih etmiyorum, yanlışlıkla otururken sifonu çekerim de orada öylece kalırım diye salak bir düşüncem olabilir ya da çok küçüktür klostrofobi yaşayabilirim diye düşünüyor da olabilirim veya tuvaletten çıkınca tüm uçak beni görecek diye çekiniyor olabilirim, "neeeaaaaa biraz önce tuvaletten mi çıktı o?" Evet, aşk biter süper kahramanların da kakası gelir. 




Kimse bana dünyada en önemli şeyin X olduğunu söylemesin, dünyada en önemli şey enterit anında bir tuvalet bulabilmektir beyaz yakalı veeee tuvalet kağıdı bittabi yoksa gider Survivor'a katılırdım.






Sabiha Gökçen'e iniyoruz, elimde sadece çantam var, içinde tablet, telefon, gözlük, kimlik ve kredi kartı, tek günlük bir yolculuk için ne gerekir ki? Çantamı alıyorum, kemeri çıkardım, acilen lövöböye gitmem hatta uçmam lazım. İç hatlar dönüş tuvaletinde kadınlar bölümü için korkunç bir karikatür vardır, girmeden önce bakın, böyle pembe üzerine çizilmiş. 







Hatırlarsınız, iş teklifini tuvalette alan bir süper kahramanım ben. Kadın Boğaziçi mezunu olması ve insan odaklı olmaması ile övünür ve leopar desenli poposunun arasına giren Polo Garage şifon pantolonlarından giyerdi. Ve bir gün tuvalette ellerimi yıkarken yan kabinden çıkıp Coco'cum biz seninle çalışmak istiyoruz demişti, burası da yeri değil ama. İşin boktanlığı mı ik'nın boktanlığı mı derseniz eğer tamamen kadının görgüsüzlüğü demek mümkün. Hayatımın şoklarından birini yaşamakla birlikte küçükken neden havaya atıp tutmadıklarını merak ediyordum. Tuvaletler, tuvaletlerimiz. 
Daha sonra yollar, yıllar geçecekti aradan, şirketten başka bir kadının alafranga tuvaletin kenarlarını pislettiğini duyacak(neaaaa denk mi getiremiyormuş?) ve çok eğlenecektim, karma is a bitch, kim olduğunu da bulamıyorlardı. Sen N'aber?





Tuvaletler, şirket hakkında, iş ortaklarınız hakkında, aşk hayatı hakkında en saçma bilgileri duyabileceğiniz yerler, çenenizi kapatın lütfen. Ben mesela müşteriler hakkında dış ortamda konuşulmayan bir yerde çalışıyorum, restaurantta/Cafe'de vb. müşterinin adını zikretmiyore, 
yasak-_- confidential hafız sen bugüne kadar kaç merge yaşadın bu 3.


Şimdi de sizin için bulduğum restroom signs adlı bölümü sizlerle, sizlere, sizinle anlatmak isterim, evet isterim.  Sifon çekmeyen insanlar yüzünden piremsesleri üzdünüz.




















Hatırlar mısınız Ally Mcbeal diye bir dizi vardı, unisex kullanılırdı tuvaleti, hah öyle bir yerde çalışıyorum ben. Korkmayın lan erkekler tuvaleti de bizimkine benziyor. Hatırla geçen yıl kadınlar tovalletinin musluğu bozuktu da mecburen diğerine girmiştin de herifin biri ile burun buruna gelmiştin de, ördek gibi kaldıydı...Tuvaletler temiz, poponuz kuru, keyfiniz yerinde günler dilerim.


Unutmayın en önemli şey hijyen, ellerimizi 22 saniye sabunluyoruz, 1 milyon köpükçük yapıyoruz, sonra o kadar da bol olmayan suyla duruluyoruz, ölsün mikroplar.


Tuvaletler bizi köleleştiriyor!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder